Мили думи от доволен клиент

Ето какво ни изненада ПРИЯТНО тази сутрин в мейла 🙂

Благодарим за хубавите думи!

Това ни кара да работим още по-усърдно за ВАС, нашите клиенти!

 

…защото обичам да ме глезят

С риск да прозвуча като лигла, която не знае как се пуска котлона, все пак бих искала да ви разкажа накратко защо реших да пробвам услугите на Red Pepper.

Преди малко повече от година реших да започна сериозно да се грижа за тялото си и тази грижа да не се ограничава до масаж и маникюр през седмица. Промяната за мен включваше индивидуален хранителен режим, спиране на цигарите, драстично намаляване на алкохола и впоследствие редовни спортни занимания. Тук историята малко се припокрива с тази на всяка средностатистическа възпълна женица, която е решила, че ще влиза във форма, така че ще ви я спестя. Връщам се към настоящия момент – сега се чувствам прекрасно в тялото си, по-издържлива съм от всякога, както на стрес, така и на физическо натоварване. И колкото по-активна и препускаща през ежедневието съм, толкова по-силно ценя времето си. За мен е изключително важно да се храня поне по 5 пъти на ден и не само защото „така трябва“, а защото съм си откровено гладна. И понеже не искам да се тъпча с боклуци, преди постоянно разнасях кутии с храна от вкъщи за през деня, отделно поръчвах супи и салати от различни заведения за хранене, а вечер почти винаги хапвах навън. Досещате се колко зле се отразяваше това на бюджета ми, отделно наистина вече се бях изчерпала откъм идеи за кутиите с храна от вкъщи. Не готвя, признавам си, наистина не намирам време и желание, затова веднага се влюбих в идеята някой да готви вместо мен, а освен това и да ме изненадва всеки ден с нещо различно и вкусно. Плюсовете от използването на подобна услуга, които ми изникнаха в главата още преди да съм пробвала бяха:

 • Ще пестя пари
 • Ще пестя време
 • Ще се храня здравословно/пълноценно и най-вече разнообразно, защото колкото и да обичам варени яйца и пържоли в един момент ми писват

Какво се случва месец след като станах клиент на Red Pepper ? Въпросните плюсове се потвърдиха и открих много нови, за които не предполагах, но ми направиха силно впечатление, като например:

 • Позитивен и усмихнат персонал – обикалям цяла София, а милите хора не мрънкат и ме намират където и да съм
 • Отговорност към клиентите и внимание към детайлите – от кутийката сол до името ми на етикетчето на торбичката…sweet
 • Индивидуално разработено меню, съобразено с целите, алергиите и претенциите на всеки поотделно…feeling special
 • Никакви консерванти!!!
 • За месец изядох повече десерти, отколкото за предишната една година без да кача килограми…безценно!
 • Петър винаги изслушва внимателно и търпеливо всичките ми притеснения и истерични изблици, обсъждаме ги, даваме си съвети и обратни връзки и… в крайна сметка аз се успокоявам
 • Непрестанен стремеж към осъвършенстване…повярвайте ми, мнението ви като клиенти им е важно и винаги го взимат под внимание
 • Имам колит и винаги съм страдала от подут корем и така… до преди месец

Като всяка уважаваща себе си жена, няма да пропусна и да се оплача разбира се: постоянно мисля за храна, нямам търпение да минат два часа и да изям поредното вкусно нещо от вълшебната торба.

И накрая, разбира се, бих искала да напиша едно голямо БЛАГОДАРЯ! за Red Pepper – много сте ми ценни! Харесвам ви, защото ме изненадвате всеки ден и ме карате да се чувствам лека и спокойна. Създавате ми усещане, че някой се грижи за мен, и това ми харесва…защото обичам да ме глезят!

 

 

Велина Георгиева