Постъпи умно, храни се разумно!

Това е начин на живот. Това е твоето здравословно меню. Заяви сега!
0.00 лв.

0продукт(и) в Кошницата

gluten-free-4

Меню „Без глутен“ – 4-степенно

За всички, които искат да избягват глутен. Вече е лесно.

С 4-степенното Red Pepper безглутеново меню, си осигурявате спокойствие през целия работен ден. Получавате: късна закуска, обяд, късен обяд, следобедна закуска. И всички тези ястия са съобразени с продуктите, които не искате да присъстват в менюто за деня.

Приготвено с любов, креативност и отдаденост от Restaurant Stories!

Цена: 28.80 лв. за 1 ден

Clear selection
Трябва да сте регистриран потребител, за да поръчате! Вход / Регистрация

Категория:

Описание на продукта:

Хранене без глутен: мода или правилен избор

В последно време безглутеновото хранене е един от модните трендове не само в България. Все повече хора го избират за своя лайфстайл. Според статистика, повечето от тях наблюдават положителни резултати, свързани с намаляване на теглото и отшумяването на проблемите, свързани с нетолерантността на организма към глутен.

Какво всъщност е глутенът? Това е вид протеин, намиращ се в голяма част от зърнените култури. Някои хора са нетолерантни към глутен и проблемите с него могат да варират от храносмилателни смущения до сериозни алергични реакции.

Храненето с храни  без глутен е предназначено за всички, които страдат от глутенова непоносимост или искат да се хранят здравословно и пълноценно без глутен.

Меню Red Pepper Без глутен се приготвя според принципите на здравословното хранене. Използваните кулинарни технологии са печене, варене, задушаване. Няма пържене.

Менюто се изготвя на база ежедневен калориен прием. За меню Red Pepper Без глутен – 4 степенно, може да избирате между 1500 и 2200 калории на ден.

Важно е да бъдем здрави и енергични!

Заявката се приема до 14:00 часа на предходния ден.

Цената е с включен ДДС.

Доставките са безплатни и се извършват всеки работен ден от 9:00 до 11:00 часа навсякъде в гр. София.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Меню „Без глутен“ – 4-степенно“