Постъпи умно, храни се разумно!

Това е начин на живот. Това е твоето здравословно меню. Заяви сега!
0.00 лв.

0продукт(и) в Кошницата

_mg_9108

Меню „Бизнес“

4 СТЕПЕННО МЕНЮ

Това меню е създадено за всички ангажирани хора, които често забравят да се хранят или взимат нещо на крак и на бързо. Без да се лишавате от всички необходими за вашия организъм протеини, въглехидрати, мазнини, витамини и минерали, вие не мислите за храната си и продължавате да вършите ежедневните си задължения, като не вредите на здравето си. Четирите хранения – късна закуска, обяд, късен обяд и следобедна закуска са на ваше разположение.

Цена: 21.80 лв. за 1 ден

Clear selection
Трябва да сте регистриран потребител, за да поръчате! Вход / Регистрация

Категория:

Описание на продукта:

Менюто се изготвя на база определено процентно съотношение между протеини, мазнини и въглехидрати. Друг основен фактор за менюто е необходимото ви ежедневното количеството  калории, в зависимост от вашите индивидуални нужди. Можете да изберете от 1500 до 2200 калории на ден.

Ако до този момент сте се хранили предимно със сандвичи или друга висококалорична храна, ви препоръчваме да започнете хранене с по-високи калорийни стойности, като например 2200 калории на ден. По този начин, ще избегнете стреса и ще осигурите на организма си здравословен и плавен преход. Ако искате да постигнете определени резултати (като например отслабване) може постепенно да намалявате калорийния си прием и да заявите доставка от нас за 2000 калории на ден и постепенно да се намалява, ако е необходимо. Не насилвайте възможностите на организма си! Количеството храна, която приемате трябва да ви кара да се чувствате здрави и енергични. Най-добре е да се храните през интервал от 2-3 часа. Не забравяйте да си доставяте удоволствие с всяка хапка и да се наслаждавате на моментите за хранене.

Специални изисквания: От изключителна важност е да се посочи наличието на алергии, храни, които не искате да присъстват във вашето меню (независимо по какви причини) или такива, свързани със здравословното ви състояние. Екипът на Red Pepper е тук, за да отговори на вашите нужди по най-добрия начин. Тази информация е изключително важна за вашето здраве и ако поради някаква причина не сте я описали, то ние не гарантираме, че в менюто ви няма да са попаднали подобни продукти.

Ако имате по-различни цели, за постигането на които ви е необходимо друг вид меню, ние сме на разположение да го обсъдим и с удоволствие ще изготвим за вас специална оферта.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Меню „Бизнес““