Постъпи умно, храни се разумно!

Това е начин на живот. Това е твоето здравословно меню. Заяви сега!
0.00 лв.

0продукт(и) в Кошницата

chr_1-2

Меню „Коледни пости“

Възможност да се пречистим

 

Меню „Коледни пости“ е 6 – степенно меню, включващо всички хранения за деня от закуска до вечеря: закуска, късна закуска, обяд, следобедна закуска, вечеря.

Ежедневното меню включва разнообразни ястия, изключвайки всички продукти от животински произход.

Цена: 24.80 лв. / ден

Clear selection
Трябва да сте регистриран потребител, за да поръчате! Вход / Регистрация

Описание на продукта:

Смисълът на постите за всеки е различен. Едни искат да прочистят организма си от натрупаните токсини, други душата си. И в двата случая, обаче, се иска воля и постоянство, за да издържите целия период на постите.

Трудността идва и от това, че през този период на годината да намирате продукти, с които да правите разнообразни ястия всеки ден, е наистина предизвикателство. Да търсите ресторанти и магазини около офиса или дома, от където да купите готова постна храна си е чист хазарт – никога не сте сигурни какво точно консумирате, освен ако не разпитате обстойно или не четете и между редовете. Губите освен време и пари, доста енергия и нерви. А те на никого не са излишни.

Затова създадохме Меню „Коледни пости“, включващо 6 пълноценни и вкусни хранения, достатъчни за целия ден. Приготвени са чрез кулинарни техники запазващи максимално полезните и вкусовите качества на продуктите.

Резултатите от прочистването на организма от токсините по правилен начин, без риск за здравето, са чувство на лекота и хармония и прилив на енергия. А това са само външните признаци. Не забравяйте, че всичко започва вътре в нас.

Можете да изберете ежедневния си прием на калории – от 1500 до 3500 в зависимост от енергийните ви нужди.

Важно: при здравословен проблем, ограниченията в храната следва да се одобрят от лекар, за да няма нежелани последствия.

Доставката се извършва във всички райони на гр. София всеки работен ден до 23.12.2016 г. включително.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Меню „Коледни пости““