Постъпи умно, храни се разумно!

Това е начин на живот. Това е твоето здравословно меню. Заяви сега!
0.00 лв.

0продукт(и) в Кошницата

_mg_9057

Меню „Тотал“

6 СТЕПЕННО МЕНЮ

Меню ТОТАЛ следва шест степенния модел на хранене от закуска до вечеря. Включва всички основни и междинни хранения, необходими на организма – закуска, късна закуска, обяд, късен обяд, следобедна закуска и вечеря.

Цена: 27.80 лв. за 1 ден

Clear selection
Трябва да сте регистриран потребител, за да поръчате! Вход / Регистрация

Категория:

Описание на продукта:

Менюто се изготвя на база определено процентно съотношение между протеини, мазнини и въглехидрати. Друг основен фактор за менюто е необходимото ви ежедневното количеството  калории, в зависимост от вашите индивидуални нужди. Можете да изберете от 1500 до 3000 калории на ден.

Ако до този момент сте се хранили предимно със сандвичи или друга висококалорична храна, ви препоръчваме да започнете хранене с по-високи калорийни стойности, например 3500 калории. По този начин, ще избегнете стреса и ще осигурите на организма си здравословен и плавен преход. Ако искате да постигнете определени резултати (като например отслабване) може постепенно да намалявате калорийния си прием.

Не насилвайте възможностите на организма си! Количеството храна, която приемате трябва да ви кара да се чувствате здрави и енергични. Най-добре е да се храните през интервал от 2-3 часа. Не забравяйте да си доставяте удоволствие с всяка хапка и да се наслаждавате на моментите за хранене.

Специални изисквания: От изключителна важност е да се посочи наличието на алергии, храни, които не искате да присъстват във вашето меню (независимо по какви причини) или такива, свързани със здравословното ви състояние. Екипът на Red Pepper е тук, за да отговори на вашите нужди по най-добрия начин. Тази информация е изключително важна за вашето здраве и ако поради някаква причина не сте я описали, то ние не гарантираме, че в менюто ви няма да са попаднали подобни продукти.

Ако имате по-различни цели, за постигането на които ви е необходимо друг вид меню, ние сме на разположение да го обсъдим и с удоволствие ще изготвим за вас специална оферта.

Отзиви

  1. (verified owner):

    Напишете първия отзив за „Меню „Тотал““

Добавяне на отзив