Постъпи умно, храни се разумно!

Това е начин на живот. Това е твоето здравословно меню. Заяви сега!
0.00 лв.

0продукт(и) в Кошницата

Често Задавани Въпроси

Какво предлага Red Pepper?

Red Pepper предлага здравословно ежедневно меню, балансирано спрямо Вашите енергийни нужди (броят калории, от който се нуждае Вашият организъм).

Ние се стремим да помагаме на нашите клиенти да бъдат по-здрави, по-щастливи. Ние сме тук, за да Ви помогнем по пътя на това да живеете активно и пълноценно, чрез осигуряване на здравословна и свежа храна. Нашето желание е да бъдем Ваши партньори по пътя на постигане на Вашите цели.

С какво предложението на Red Pepper е по-различно?

Red Pepper е ваш партньор и като такъв, единствено при нас консултацията преди да започнете да се храните не е екстра. Всеки клиент бива консултиран. Менюто е калорийно персонализирано.

Моля, уведомете ни ако страдате от някакво заболяване или смятате, че е необходима консултация с лекар по отношение промяна начина Ви на хранене. Моля, имайте предвид, че Red Pepper не предлага специални медицински менюта.

Какви правила в приготвянето на храната следва Red Pepper?

Освен, че осигуряваме балансирани и вкусни ястия, за нас е изключително важно и тяхното приготвяне. Целта е при кулинарната си обработка храната да запази всички ценни хранителни вещества. Затова нашите менюта са приготвени без пържене, богати са на антиоксиданти и не съдържат транс-мазнини. Към специално подбираните предимно сезонни продукти се стремим да използваме повече сурови плодове и зеленчуци, ядки и супер храни. Разнообразието, което предлагаме се допълва и от разнообразие на рецептите. При нас няма да се повтори рецепта в продължение на месеци.

Как да определя от колко калории имам нужда на ден?

Енергийните нужди на всеки човек са различни и зависят от много фактори, сред които пол, възраст, тип най-често извършвана дейност – психическо или физическо е преобладаващото натоварване, спорт и др. Необходимите ви калории са в зависимост от това дали искате да отслабнете, да задържите моментното си тегло и други.
Прието е, че жените имат нужда от 1500-1800 калории на ден, а мъжете около 1600 – 2000 калории на ден. Това обаче са само ориентировъчни цифри.
Меню „Бизнес“ например е ограничено до 2200 калории на ден, за да се гарантира, че дори и с това, което хапвате извън него (за закуска и вечеря) вие пак ще сте в полезни за вас норми.
Моля, уведомете ни ако страдате от някакво заболяване или смятате, че е необходима консултация с лекар по отношение промяна начина Ви на хранене. Моля, имайте предвид, че Red Pepper не предлага специални медицински менюта.

Какво да направя ако има промяна в калорийните ми нужди?

Може само да ни пишете и ние ще направим промяната. Човек от екипа ще се свърже с вас, за да потвърди промяната и обсъди с вас възможни варианти, при необходимост.

Всеки ден ли ще получавам еднакви калории?

Да, всеки клиент ще получава заявените калории, докато изрично не ги промени. Съветът ни е да се консултирате, за да сте наясно с възможния резултат. Например, ако клиент си поръча 1300 калории е вероятно да изпитва глад в началото и храната да не му е достатъчна, особено ако има и силно натоварване или до сега се е хранил с приблизително 2500 калории. Нашата препоръка е при желание за приемане на по-малко калории на ден, това да става контролирано и постепенно, за да се избегне стресът за организма ви. Като ваши партньори, сме на разположение за възникнали въпроси.

Как да си поръчам?

Първата стъпка е да се регистрирате онлайн или да се свържете с нас по телефона. Първоначално необходимата информация включва избора на меню, калории, алергени и нежеланите храни, както и периода, в който искате да се доставя Вашата храна.  Независимо от това, във всеки един момент нашият екип е на разположение да отговори на всички възникнали въпроси.

Къде прави доставки Red Pepper?

За момента Red Pepper извършва доставки на територията на град София.

Как заплащам за храната, която получавам от Red Pepper?

Поръчките от Red Pepper могат да бъдат предплатени за желания период чрез банков превод. Все още възможен вариант за заплащане е и на място,в момента на доставка на храната.

За какъв период мога да поръчвам храна?

С цел да се уверите в качествата на предлаганите от Red Pepper продукти, възможно е да поръчате и за един ден.
Ефекта от здравословното и балансирано хранен се наблюдава след определен период от време, който е различен за всеки човек, но не по-малко от 5 дни. Затова и нашата препоръка е да поръчате за минимум 15 дни и тъй като това не е „програма“ на хранене или „диета“, може да се храните колкото дълго Вие прецените.
Веднъж заявили не е необходимо всеки път да заявявате поръчка. За да не ви притесняваме в неделя всяка седмица, доставките ще бъдат преустановени само след изричното ви отказване. Разбира се преди изтичане на заявения от вас период, човек от нашия екип ще се свърже с вас, за да ви предупреди.

Какво се случва ако се наложи да замина и не мога да приемам храната за няколко дни, в предварително заявен период?

Необходимо е най-късно предишния ден до 14 часа да се обадите на 0879 24 24 22 или да ни пишете на e-mail: office@redpepper.bg и доставките Ви ще бъдат преустановени за посочения от Вас период. Дните, в които не сте получавали храната от Red Pepper, а сте ги предплатили, ще ви бъдат добавени към заявения период, веднага когато Ви е възможно.
Ако не предупредите нашият екип в посочения времеви интервал, то храната ще бъде доставяна на посоченият от Вас адрес.
Ако отсъствието ви е неочаквано, препоръчваме да дадете координатите на приятел, роднина, колега или друг, който да се наслади на прясната и вкусна храна.

Може ли доставката да се извършва на няколко различни адреса?

Да, възможно е. Ако знаете предварително в кой ден на кой адрес да бъде доставено, може да ни пишете на e-mail: office@redpper.bg или да ни се обадите на 0879 24 24 22.

Кога се извършва доставката на храната?

Доставката се извършва всеки ден между 09:00 и 11:00 часа на посочен от Вас адрес в град София. Меню „Обяд с продължение“ се доставя от 12:00 до 14:00 часа.

Необходимо ли е претопляне на храната?

Рецептите са подбрани по начин, които да не изисква задължително претопляне. Въпреки това някои ястия може да ви се харесат повече ако са топли. За тази цел кутиите са подходящи за ползване в микровълнова печка до 2 минути.

Какъв е срока на годност на храната?

Храната е приготвена за консумиране в съответния ден на доставка и при съхранение в хладилник.