Постъпи умно, храни се разумно!

Това е начин на живот. Това е твоето здравословно меню. Заяви сега!
0.00 лв.

0продукт(и) в Кошницата

За нас

Визия

Ние сме наясно, че днешният начин на живот ограничава много времето ни и все по-често се налага да се пренебрегнем. Било то в хранителния режим или не позволяваме на тялото си да си отпочине ефективно. И така ден след ден.

Екипът ни вярва, че щастието на всеки човек е от първостепенна важност. Най-важното условие за щастието, това е здравето – физическо и емоционално. Само когато си истински здрав, си истински щастлив. Това е най-ценният актив, с който всеки от нас разполага.

Ето защо сме решени да направим животът на нашите клиенти по-здравословен, по-лесен, по-удобен, по-забавен, по-цветен.

Защото нашата страст е да ви правим щастливи!

Мисия

Целта ни е да повишаваме и разширяваме знанието и мотивацията на всеки един човек относно здравословния начин на живот и превантивната грижа за себе си.

Правим това чрез различни видове обучения, интерактивни игри относно храненето, спорта, релаксацията и всичко свързано с повишаването благосъстоянието на всеки от нас в работна среда и свободното време.

Свързваме ви с различни видове специалисти, както да ви помогнат в решаването на конкретен проблем. Такива са диетолози, психолози, НЛП инструктори.

И тъй като към храната имаме специално отношение, след продължително проучване, сме осигурили възможност да ви нахраним всеки ден с полезна храна по ваш вкус и доставена до вашата врата. Засега само в гр. София.